VERKSAMMA I ÖVER 25 ÅR

Tekå Persienner ägs och drivs av Niklas och Marianne Lindhe med 5 anställda. 1991 startades Tekå Persienner med en liten butik i Halmstad men har med åren växt och blivit allt större. Idag kan du även besöka någon av våra butiker i Laholm och Ängelholm.

Vår vision är att alltid tillgodose våra kunder med god service, hög kvalitet och det senaste på marknaden inom invändigt och utvändigt solskydd. För att uppnå detta har vi valt att enbart samarbeta med leverantörer som vi vet delar vår vision och som gör det möjligt för oss att erbjuda våra kunder det absolut bästa.

Våra fönster, precis som vi, är alla olika. Därför har Tekå Persienner valt att enbart arbeta med måttanpassade solskyddslösningar enligt våra kunders behov och önskemål. Vi erbjuder våra kunder kostnadsfria hembesök för mätning, tankar och ideér kring utförande och färgval. Tekå Persienner skapar trivsel.

KONTAKTA OSS

Du kommer i kontakt med oss på flera olika sätt, via mail, telefon eller med ett besök i någon av våra butiker. Önskas ett hembesök ordnar vi givetvis detta, då kommer vi på avtalad tid hem till dig för att presentera, ge förslag och diskutera de alternativ som skulle passa ditt hem och dina behov.

OFFERT

Efter att ha haft kontakt med er kommer vi att ta med din önskade beställning tillbaka till vårt kontor för att sammanställa ett prisförslag. Vi återkommer sedan till kunden. När detta godkänts läggs en fullständig beställning hos någon av våra leverantörer.

INSTALLATION

Installation genomförs av våra erfarna montörer mot en tillkommande avgift.
Elarbete utförs av elfirmor.