Tekå persienner | Invändiga solskydd
13609
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13609,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Invändiga solskydd

Invändiga solskydd

PERSIENNER

Vi har persienner ifrån Smederöd & Luxaflex. Alla persienner finns i följande utföranden: 25 mm, 35 mm, 50 mm samt i trä. Du kan beställa måttbeställda träpersienner som vi tar fram exklusivt för dig. Det finns ett stort antal färger, storlekar & utföranden. Kom in i butiken eller slå en signal, så hjälper vi dig att hitta rätt persienn!

PLISSÉ

Ofta är det ljuset som avgör hur du upplever ett rum. Omedvetet väcks en känsla hos dig. Våra plisségardiner skapar ett behagligt dagsljus genom att ljuset silas in genom väven. Tygkänslan mjukar upp miljön och ger ett välkomnande intryck. I olika rum har du olika önskemål. I ett rum vill du kanske behålla kontakten med utsidan. Då väljer du en transparent väv. Vill du skapa totalt mörker som i ett sovrum, väljer du mörkläggande väv. Vi har plisségardiner ifrån Luxaflex & Riviera.

HISSGARDIN

Hissgardiner – enkelhet, rena linjer och små detaljer. Från Luxaflex! Vill du ha en gardin som ger fönstret en mjuk inramning men som ändå fungerar som solavskärmning? Då passar hissgardiner perfekt.

 

Hissgardinerna är en helt och hållet måttbeställd produkt och finns i ett antal olika modeller, med eller utan lattor och ringar. Dessutom väljer du mellan mönstrat, randigt och enfärgat tyg, samt om det skall vara transparent, tätt eller mörkläggande. Dessutom har vi hissgardiner med eget tygval där du väljer tyget, sänder det till oss, och vi tillverkar gardinen.

SHUTTERS

Skönhet och elegans kombinerat med funktion, Shutters reglerar ljusinsläpp som ni önskar, och skapar en skön atmosfär i rummet. Shutters passar i alla miljöer såsom rustik och lantlig interiör, samt modern arkitektur, i hus och lägenhet!

 

Shutters är stilfulla, och visar på en mycket personlig smak. Den som inte vill ha dom i fönstren kan använda dem som rumsavdelare, dörrar eller som garderobsväggar. En Shutter andas Medelhav och ger dig semesterkänsla hela året.

RULLGARDINER

Rullgardiner öppnar dörren till en värld av fantastiska möjligheter. I kollektionen kan du välja mellan ofantligt många olika vävar och därför kan du vara säker på att finna precis det uttryck och funktionalitet som du är på jakt efter till ditt hem.

 

Det finns många möjligheter för att sätta din egna prägel på dina rullgardiner, så att du får unika gardiner som är anpassade till dig och ditt hem. Ta bort alla överflödiga detaljer och tillför kanske en aluminiumlist i underkant så kan rullgardinen tillföra en stram och minimalistisk look. Eller välj en rullgardin med fasonering och du skapar ett mer romantiskt uttryck. Du kan också sätta din personliga prägel på rullgardinen med en dekorativ dragknopp som understryker stilen. Rullgardiner kan utan problem kombineras med panelgardiner. Du väljer väv från samma kollektion och valmöjligheterna är nästan oändliga. Läs mer om detta under Panelgardiner.

 

Varje rullgardin levereras måttbeställd och provas individuellt före leverans. Här en rullgardin i storformat som kan levereras i bredd max 5 meter. Rullgardinen kan manövreras manuellt, med kulkedja eller med motorer. Flera motorer kan kopplas samman till större system som körs samtidigt. Rullgardinerna är även perfekta för nischmontering.

LAMELLGARDINER

Vackert på höjden och bredden – Panelgardinen ger fönstret en spännande inramning. Det blir också en flexibel avskärmning för både sol och insyn eftersom panelerna kan dras fram och tillbaka och placeras där de gör mest nytta för stunden. Genom att hänga panelerna högt får fönstret och rummet en härlig rymd. Du kan även använda paneler som rumsavdelare mitt i rummet.

 

Mönstrat & enfärgat – Kombinera enfärgade paneler med mönstrade. Panelgardiner och rullgardiner kan med fördel kombineras i samma rum. Väven till de två gardintyperna väljs nämligen från samma kollektion, så möjligheterna för ett unikt intryck är nästan oändliga. Du väljer själv bredd på din panel, från 25 cm upp till 120 cm.

 

Nyfiken? Våra panelgardiner finns presenterade i våra kollektionsböcker, som du finner i butik. Där gör du också din beställning.

SILUETTE
TWISTER
Tveka inte att ta kontakt med oss för att boka hembesök eller ett förutsättningslöst samtal.